Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • Përshëndetje dhe ..

  Mirësevini në Vlorë

  Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • 1912 – 2012

  100 Vjetori i Pavarsisë

  Vlora

 • Mirësevini në Vlorë

  Një qytet plot histori

  Një Perlë në Detin Mesdhe

Njoftime

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN...

February 15, 2017

Read More

Njoftime

Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak – 31 Janar 2017

Ju njoftojmë se ditën e Marte, datë 31 Janar 2017, ora 18:00, në sallën e mbledhjeve zhvillohet mbledhja e Këshillit të Bashkisë...

January 30, 2017

Read More

Njoftime

SHPALLJE FITUESI “PERGJEGJES”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin...

January 24, 2017

Read More

Aktivitete kulturore

Aktivitete kulturore

Një natë festive me këngëtarë e valltarë, do të jetë preludi i atmosferës së Natës së Ndërrimit të Viteve. Dhe bashkë me të...

December 29, 2016

Read More

Përfshiuni me komunitetin tuaj Shikoni njoftime, evente dhe informacione të dobishme për ju.

Projekte

Projektet e rikonstruksionit të rrugëve “Zigur Lelo” dhe “Shefit Zenaj”

, janë dy investimet e rradhës në qytetin e Vlorës. Brenda pak muajsh, ato do të shndërrohen në dy segmente të standardeve...

January 26, 2017

Read More

Projekte

Thirrje për Aplikime- Grante për Sipërmarrjen Kreative (i4tour)

  Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në kuadër të projektit “I4TOUR – Zhvillimi...

January 25, 2017

Read More