Stafi Print E-mail
 
STAFI I BASHKISĖ VLORĖ

 
Image

Shpetim Abedini

Kryeinspektor
Policia Bashkiake

Kontakt:
Tel: 00355 33 404 404
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Valbona Sulēaj

Administratore e Qytetit

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 206
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Anila Ēukani

Drejtoria Juridike

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 215
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Lirika Gavani

Njėsia e Auditit tė Brendshėm

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 216
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it


David Tushaj

Kryeinspektor
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik i Bashkise

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 226
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

----

Drejtoria e Taksave dhe Tarifave Vendore

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 219
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Dorjana Sulaj

Drejtoria e Planifikimit dhe Kontrollit tė Zhvillimit

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 213
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Laura Brinja

Drejtoria e Burimeve Njerezore

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 208
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Anjeza Shiko

Drejtoria e Pronave Publike & Menaxhimit te Aseteve

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 422
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Desilda Ēaēi

Drejtoria e Informacionit dhe Marrėdhėnieve me Publikun

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 421
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Gentian Sherifaj

Drejtoria e Infrastruktures dhe Zbatimit tė Projekteve

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 211
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Jovan Jaupi

Drejtoria e Mbrojtjes sė Konsumatorit dhe Shėndetit Publik

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 217
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Irena Stasa

Drejtoria e Ndihmes dhe Sherbimit Social

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 222
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Tulla Zanaj

Drejtoria e Finances

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 209
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Hertel Shehu

Ndermarrja e Sherbimeve Publike

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 238
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Ilir Metaj

Qendra e Turizmit, Arti dhe Kulturės

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 217/ 243/244
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Dhimitraq Furxhi

Teatri "Petro Marko"

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 240
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Image

Olta Ganaj

Drejtore e Shtepise se Fėmijės

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 248
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view itElida Grabova

Qendra e Zhvillimit te PAK

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 249
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Image

Nereida Leka

Zyra e Gjendjes Civile

Kontakt:
Tel: 00355 33 421 431
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Kontakte te tjera:


 
 

Kontaktoni me neWebmail Login

Username
Password

Krenaria e qytetit


bashkiavlore.org