Category: Projekte

Rikonstruktimi i shkollës “Halim Xhelo”

Viti i ri shkollor i cili nis më 17 Shtator e gjen tërësisht të rikonstruktuar gjimnazin “Halim Xhelo”: Kushte bashkëkohore Ambjente tërësisht të reja Laborator modern Palestra e re Investime të tjera na presin...

Kryeministri i Kosovës, viziton Vlorën

-Ai u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve, në Kosovë dhe diasporë, të vijnë për të pushuar në Vlorë, në këto ditë vere- Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, zhvilloi sot një vizitë në Vlorë ku...

Rikonstruktimi i godines parashkollore ne Orikum

Nje vemendje dhe perkujdes ndaj femijeve parashkollore ne Orikum ,godina e rikonstruktuar e kopshtit drejt perfundimit te punimeve.E ndertuar rreth viteve 80 per here te pare kjo godine i eshte nenshtruar rikonstruksioit total,ndersa paraditen...

Bashkëbisedimi për projektin e Aeroportit

Sot, prita në mjediset e Bashkisë së Vlorës Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri, Zotin Murat Ahmet Yörük. Gjatë bashkëbisedimit, ndamë pikëpamjet tona për nevojën e thellimit të bashkëpunimit, midis dy vendeve, ku...

Zevendesimi i pemeve te demtuara

Pemet e tharra pergjate shetitores se bregdetit “Lungomare” do te zevendesohen te gjitha. Nisi sot, zevendesimi i te gjitha pemeve te cilat jane demtuar nga faktori natyre. Kryetari i Bashkise se Vlores, Dritan Leli,...

Instalimi i ndriçimit të ri

Në zonën e Skeles nisi instalimi i ndriçimit të ri. Kryetari i Bashkise Dritan Leli, pa nga afer punën qe po behet për instalimin e shtyllave të reja të ndriçimit. Eshte menduar që të...

Projekti per ujin e pijshëm

Orikumi, Dukati, Tragjasi, Jonufra, Radhima, do të furnizohen me ujë të pijshëm 24 orë, pas konkretizimit të një projekti ambicioz që ka nisur diskutimin dhe është në fazën e studimit. Investimi financohet nga Fondi...

Vija bregdetare e Orikumit

. Ne Njesine Administrative Orikum filloi puna per riparimin e rruges ne vijen bregdetare te Orikumit deri ne hyrje te Portit te Pashalimanit. Projekti parashikon riparimin e shtresave rrugore dhe ndriçimin e plote pergjate...

Vizitë dy ditore në Kosovë

Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli, zhvilloi një vizitë dy ditore në Kosovë, ndërsa qëllimi ka qenë promovimi i Vlorës. Ndalesa e parë e Lelit ka qenë Ambasada e Shqipërisë në Kosovë. Kryetari i bashkise,...