Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Njoftime

Njoftime

Ujësjellës Kanalizime vijon aksionin e madh në të gjithë qytetin e Vlorës dhe më gjerë për të gjithë debitorët. Sot Dega e...

August 21, 2017

Read More

Njoftime

lungomare

Në punë në çdo ditë të javës. Për ne nuk ka pushim, jemi në shërbim të qytetarëve! Në këto momente Sektori i Kanalizimeve po...

August 21, 2017

Read More

Njoftime

lungomare…

LUNGOMARE, SHTROHET TAPETI I BARIT. LELI: PLOTESOHET PJESA E GJELBERIMIT NE SHETITORE...

August 17, 2017

Read More

Njoftime

manastiri i zvernecit

Ne diten e Shen Marise, Kryebashkiaku z.Dritan Leli se bashku me familjen e tij kane vizituar Manastirin e Zvernecit. Si nje nga pikat me...

August 17, 2017

Read More

Njoftime

lungomare

V L O R E – ANADETËSJA (Lungomare) Pas stabilizimi te gjelberimit te larte, fillon perpunimi i brezit kilometrik te palmave...

August 17, 2017

Read More

Njoftime

❤️...

August 14, 2017

Read More

Njoftime

Vlora ,qyteti qe mban mbi vete nje mrekulli natyrore Shijoni kete video te realizuar nga Qendra e zhytjes “Oazi Blu” Ne...

August 14, 2017

Read More

Njoftime

🔊Te dashur qytetare ! 👉Duke pare qe koha sot nuk eshte e mire dhe per arsye sigurie ndaj jetes suaj,do ju luteshim te keni kujdes kur...

August 13, 2017

Read More

Njoftime

💃🏾 🙋Eja dhe Ti sot bashkohu me Ne Për ti uruar sot ditën e tyre të gjithë të rinjve , në shëtitoren e Vlores ( Lungomare )...

August 13, 2017

Read More

Njoftime

vlora

 Festa e miqesise tashme e pervitshme ne Vlore Nen ritmin e muzikes dhe zerat e kengetareve te mirenjohur shqiptare , festa miqesise na...

August 8, 2017

Read More