Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Njoftime

Njoftime

 ...

August 27, 2017

Read More

Njoftime

Vlora 🌎 Posted by Bashkia Vlorë on Tuesday, May 9, 2017...

August 25, 2017

Read More

Njoftime

...

August 24, 2017

Read More

Njoftime

lungomare

...

August 24, 2017

Read More

Njoftime

🚧 Zëvendësojmë çdo ditë kapakët e e grabitur dhe të dëmtuar në çdo zonë të qytetit 🚨 📍 Sot, kolegët tanë të...

August 24, 2017

Read More

Njoftime

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

NJOFTIM Sapo përfundoi riparimi i avarisë në rrjetin e furnizimit me ujë të pijshëm në zonën përballë Postës së Orizit....

August 22, 2017

Read More

Njoftime

Ujësjellës Kanalizime vijon aksionin e madh në të gjithë qytetin e Vlorës dhe më gjerë për të gjithë debitorët. Sot Dega e...

August 21, 2017

Read More

Njoftime

lungomare

Në punë në çdo ditë të javës. Për ne nuk ka pushim, jemi në shërbim të qytetarëve! Në këto momente Sektori i Kanalizimeve po...

August 21, 2017

Read More

Njoftime

lungomare…

LUNGOMARE, SHTROHET TAPETI I BARIT. LELI: PLOTESOHET PJESA E GJELBERIMIT NE SHETITORE...

August 17, 2017

Read More

Njoftime

manastiri i zvernecit

Ne diten e Shen Marise, Kryebashkiaku z.Dritan Leli se bashku me familjen e tij kane vizituar Manastirin e Zvernecit. Si nje nga pikat me...

August 17, 2017

Read More