Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Njoftime

Njoftime

vlora 2017

😀 Kjo është “Vlora 2017” 👍🏻 Qyteti që po ndryshon çdo ditë ❤ Mirësevini VIDEOLAJM/ Vlora turistike, pamjet e...

July 28, 2017

Read More

Njoftime

Punojmë në keto orë te vona, ne rrjetin kryesor për te siguruar furnizim me uje te pijshem për qytetarët tanë....

July 26, 2017

Read More

Njoftime

jazz night ne vlore

Sot ne oren 20:30 ne Pedonale Festivali i VI-të Ndërkombëtar i muzikës Jazz.🎤🎼🎷🎺😀  ...

July 25, 2017

Read More

Njoftime

belget ne sazan

Sot, ishin Belgët ata qe eksploruan ishullin e bukur te Sazanit...

July 24, 2017

Read More

Njoftime

rruga e re

...

July 24, 2017

Read More

Njoftime

jazz in albania

  Le të mirëpresim në datat 25-26 Korrik Festivalin e VI-të Ndërkombëtar të muzikës Jazz.🎤🎼🎷🎺😀  ...

July 23, 2017

Read More

Njoftime

Walkman rock live in Valona

🎶 Sot ne oren 21 : 30 ne Shetitoren e Vlores ( Lungomare ) organizohet : Walkman Rock Live in Valona 🎤 ☺ Sezon i nderthurur me...

July 22, 2017

Read More

Njoftime

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime vijon punën e nisur prej disa ditësh ne qytetin e Vlores

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime vijon punën e nisur prej disa ditësh për pastrimin e stacioneve të pompimit dhe rrjetit të...

July 20, 2017

Read More

Njoftime

PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE

NJOFTIM PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE Ju njoftojmë se ditën e enjte date 27 korrik 2017 , ora 10:00, në sallën...

July 17, 2017

Read More

Njoftime

SHPALLJE FITUESI “DREJTOR

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin...

June 15, 2017

Read More