Category: Njoftime

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

NJOFTIM Sapo përfundoi riparimi i avarisë në rrjetin e furnizimit me ujë të pijshëm në zonën përballë Postës së Orizit. Sipasojë e çarjes së një tubi gize nga amortizimi i kësaj linje, gjatë ditës...

lungomare

lungomare

Në punë në çdo ditë të javës. Për ne nuk ka pushim, jemi në shërbim të qytetarëve! Në këto momente Sektori i Kanalizimeve po kryhen pastrimin e rrjetit të kanalizimeve, te “Lungomare”, pranë Plazhit...

manastiri i zvernecit

manastiri i zvernecit

Ne diten e Shen Marise, Kryebashkiaku z.Dritan Leli se bashku me familjen e tij kane vizituar Manastirin e Zvernecit. Si nje nga pikat me atraktive qe ofron Bashkia Vlorë , sot, vizitoret kane qene...

lungomare

lungomare

V L O R E – ANADETËSJA (Lungomare) Pas stabilizimi te gjelberimit te larte, fillon perpunimi i brezit kilometrik te palmave shumevjecare me tapet bari. Po ashtu ne ditet ne vijim do gjelberohet dhe...