Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Please select featured categories (for slider) in "City Of WP" admin panel. You can select as much categories as you want.

Njoftime

SHPALLJE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “Urbanist” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit)

Lloji i diplomës “Urbanistikë”, niveli minimal i diplomës “Master Shkencor” Drejtoria e Burimeve Njerëzore të...

June 18, 2018

Read More

Njoftime

SHPALLET LISTA PERFUNDIMTARE E FITUESVE: “SPECIALIST JURIST”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin...

June 18, 2018

Read More

Njoftime

Youth Summer Municipality Tour

Learn, explore and enjoy- Albania towards EU Integration (4 – 6 Korrik 2018) Një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë nga mosha 17-...

June 12, 2018

Read More

Aktivitete

Koncert i Ansamblit Rus “Vertrogad”

Koncert i Ansamblit “Vertrogad” nga Rusia, dt.16 qershor, ora 19:30, ne Teatrin “Petro Marko” Vlore. Ejani te...

June 11, 2018

Read More

Njoftime

SHPALLJE E REZULTATEVE PARAPRAKE “SPECIALIST JURIST”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin...

June 11, 2018

Read More

Njoftime

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “ URBANIST” në Drejtorinë e Planifikimit dhe Projektimit te Territorit)

 REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE  SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË...

June 4, 2018

Read More

Projekte

Vizitë dy ditore në Kosovë

Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli, zhvilloi një vizitë dy ditore në Kosovë, ndërsa qëllimi ka qenë promovimi i Vlorës. Ndalesa e...

June 4, 2018

Read More

Njoftime

Njoftim për listen e verifikuar – Specialist Jurist

Drejtoria e Burimeve Njerëzore të Bashkisë Vlorë në bazë të nenit 22 të ligjit nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar...

June 4, 2018

Read More

Aktivitete

Pastrimi i hapsirave të ndotura

Te rinjte u bashkuam për të pastruar një hapsirë të ndotura nga mbeturinat në Pyllin e Zvërnecit, shume afër me detin....

June 2, 2018

Read More