Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • Përshëndetje dhe ..

  Mirësevini në Vlorë

  Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • 1912 – 2012

  100 Vjetori i Pavarsisë

  Vlora

 • Mirësevini në Vlorë

  Një qytet plot histori

  Një Perlë në Detin Mesdhe

Përfshiuni me komunitetin tuaj Shikoni njoftime, evente dhe informacione të dobishme për ju.

Komuniteti Njoftime

Projekte

Projektet e rikonstruksionit të rrugëve “Zigur Lelo” dhe “Shefit Zenaj”

, janë dy investimet e rradhës në qytetin e Vlorës. Brenda pak muajsh, ato do të shndërrohen në dy segmente të standardeve...

January 26, 2017

Read More

Projekte

Thirrje për Aplikime- Grante për Sipërmarrjen Kreative (i4tour)

  Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes në kuadër të projektit “I4TOUR – Zhvillimi...

January 25, 2017

Read More

Njoftime

SHPALLJE FITUESI “PERGJEGJES”

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin...

January 24, 2017

Read More

Aktivitete kulturore