Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Turizëm

Turizëm

Mirësevini në Vlorë!

Vlora është një nga qytetet më të bukura të Shqipërisë dhe për këtë duhet të jemi krenar. E quajtur “Qyteti I flamurit”,...

December 7, 2016

Read More