Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Qyteti

Qyteti

Pas apelit te Familjes Çinaj ne News 24 per gjendjen e veshtire ne te cilen jetonin si dhe mungesen e mundesise per tu ushqyer ,ka reaguar...

January 10, 2017

Read More

NjoftimeQyteti

Njoftim!

Bashkia ka marrë masat e nevojshme për të parandaluar pasojat që mund të shkaktohen nga përkeqësimi i kushteve të motit. Deri tani...

January 6, 2017

Read More

Qyteti

“Xhaxhi Dritani, të falenderojmë që na zbukurove Vlorën”. Ky falenderim dhe tufa e luleve që më sollën sot në zyrë,...

December 28, 2016

Read More

Qyteti

Gëzuar Krishtlindjet!

Gëzuar Krishtlindjet. Paqe, mirësi dhe solidaritet mes njeri tjetrit. Në këtë ditë dhe gjithë të tjerat që vijnë, le të...

December 25, 2016

Read More

Qyteti

Dekori i festave

Qyteti ka nisur të veshë dekorin e festave të fundvitit. Është një proces që do të zgjasë disa ditë dhe do të shtrihet...

December 4, 2016

Read More

Qyteti

Kur dhe ku mbahen mbledhjet e Këshillit Bashkiak?

Commission meetings are held in the Forum of City Hall on Tuesday evenings. The required legislative meetings begin at 7 pm. More...

June 27, 2016

Read More

Qyteti

Njeriu që pa vdekjen me sy

Në teatrin Petro Marko prezantohet komedia “Njeriu që pa vdekjen me sy”.  ...

June 24, 2016

Read More