Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Projekte

Projekte

Kryeministri i Kosovës, viziton Vlorën

-Ai u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve, në Kosovë dhe diasporë, të vijnë për të pushuar në Vlorë, në këto ditë vere-...

August 8, 2018

Read More

Projekte

Rikonstruktimi i godines parashkollore ne Orikum

Nje vemendje dhe perkujdes ndaj femijeve parashkollore ne Orikum ,godina e rikonstruktuar e kopshtit drejt perfundimit te punimeve.E...

August 3, 2018

Read More

Projekte

Bashkëbisedimi për projektin e Aeroportit

Sot, prita në mjediset e Bashkisë së Vlorës Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri, Zotin Murat Ahmet Yörük. Gjatë...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Zevendesimi i pemeve te demtuara

Pemet e tharra pergjate shetitores se bregdetit “Lungomare” do te zevendesohen te gjitha. Nisi sot, zevendesimi i te gjitha pemeve te...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Instalimi i ndriçimit të ri

Në zonën e Skeles nisi instalimi i ndriçimit të ri. Kryetari i Bashkise Dritan Leli, pa nga afer punën qe po behet për instalimin e...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Projekti per ujin e pijshëm

Orikumi, Dukati, Tragjasi, Jonufra, Radhima, do të furnizohen me ujë të pijshëm 24 orë, pas konkretizimit të një projekti ambicioz...

July 4, 2018

Read More

Projekte

Vija bregdetare e Orikumit

. Ne Njesine Administrative Orikum filloi puna per riparimin e rruges ne vijen bregdetare te Orikumit deri ne hyrje te Portit te...

June 28, 2018

Read More

Projekte

Vizitë dy ditore në Kosovë

Kryebashkiaku i Vlorës, Dritan Leli, zhvilloi një vizitë dy ditore në Kosovë, ndërsa qëllimi ka qenë promovimi i Vlorës. Ndalesa e...

June 4, 2018

Read More

Projekte

Rikonstruksion i Bulevardit “Ismail Qemali”

Nis sot rikonstruksioni I Bulevardit “Ismail Qemali” në qytetin e Vlorës, nga Vlora në Skelë. Bulevardi i ri do të ketë një...

February 28, 2018

Read More

Projekte

Bashkia Vlorë filloi projektin e asfaltimit të rrugëve në qytet

Bashkia Vlorë filloi projektin e asfaltimit të rrugëve në qytet, i cili përfshin 13 akse kryesore. Sot perfundoi Rr”Pelivan...

March 27, 2017

Read More