Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Njoftime

Njoftime

😀 Ata zgjodhën përsëri Vlorën për ta bërë pjesë te turit të tyre 🙂 Europ’Raid, që përfaqëson një nismë që nxit...

August 2, 2017

Read More

Njoftime

Dy sheshe te vogla mes pallatesh, deri dje zene me kjoska, i kthehen femijeve te lagjes… po realizohen nderkohe nje zinxhir sheshesh...

August 2, 2017

Read More

Njoftime

Emergjenca e zjarreve, eshte nje fenomen qe na demton te gjitheve. Te behemi te gjithe bashke per ti parandaluar per ti luftuar, mbi te...

August 2, 2017

Read More

Njoftime

Bashkia Vlore dhe Shoqata ” AMEDA” realizoi gjate muajit korrik kampin veror per te gjithe femijet e komunitetit ne mjediset e...

August 2, 2017

Read More

Njoftime

Ujësjellës Kanalizime pasi siguroi furnizimin me ujë të pijshëm të banorëve të “Karabashit”, të cilët vuanin prej...

July 29, 2017

Read More

Njoftime

rruga “pilo begaj”

🚧 Tashmë dhe rruga ‘ Pilo Begaj ‘ drejt rehabilitimit te saj. 🆗 Çdo investimi , çdo ndërhyrje në infrastrukturë po...

July 28, 2017

Read More

Njoftime

🚧 Tashmë dhe rruga ‘ Ismet Çakërri ‘ drejt rehabilitimit te saj. 🆗 Çdo investimi , çdo ndërhyrje në...

July 28, 2017

Read More

Njoftime

Ujësjellës Kanalizime po i kushton rëndësi zëvendësimit të kapakëve të pusetave në ato zona ku janë dëmtuar apo mungojnë....

July 28, 2017

Read More

Njoftime

vlora 2017

😀 Kjo është “Vlora 2017” 👍🏻 Qyteti që po ndryshon çdo ditë ❤ Mirësevini VIDEOLAJM/ Vlora turistike, pamjet e...

July 28, 2017

Read More

Njoftime

Punojmë në keto orë te vona, ne rrjetin kryesor për te siguruar furnizim me uje te pijshem për qytetarët tanë....

July 26, 2017

Read More