Category: Njoftime

rehabilitimi memories

rehabilitimi memories

  Pas nje studimi fizibiliteti dhe nje projekti pasues, ne shtator fillon edhe rehabilitimi arkitekturor i “Rrugices se Hebrejve” ne kuader te qendres historike te Vlores. Sfide me vete kjo, per te ruajtur memorien...

🚧 Zëvendësojmë çdo ditë kapakët e e grabitur dhe të dëmtuar në çdo zonë të qytetit 🚨 📍 Sot, kolegët tanë të Sektorit të Kanalizimeve vendosën kapakët te pallatet pas ish-Drejtorisë së Rrugëve  ...

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

ujesjelles kanalizime sh.a vlore

NJOFTIM Sapo përfundoi riparimi i avarisë në rrjetin e furnizimit me ujë të pijshëm në zonën përballë Postës së Orizit. Sipasojë e çarjes së një tubi gize nga amortizimi i kësaj linje, gjatë ditës...

lungomare

lungomare

Në punë në çdo ditë të javës. Për ne nuk ka pushim, jemi në shërbim të qytetarëve! Në këto momente Sektori i Kanalizimeve po kryhen pastrimin e rrjetit të kanalizimeve, te “Lungomare”, pranë Plazhit...