Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Njoftime

Njoftime

rruga e re

...

July 24, 2017

Read More

Njoftime

jazz in albania

  Le të mirëpresim në datat 25-26 Korrik Festivalin e VI-të Ndërkombëtar të muzikës Jazz.🎤🎼🎷🎺😀  ...

July 23, 2017

Read More

Njoftime

Walkman rock live in Valona

🎶 Sot ne oren 21 : 30 ne Shetitoren e Vlores ( Lungomare ) organizohet : Walkman Rock Live in Valona 🎤 ☺ Sezon i nderthurur me...

July 22, 2017

Read More

Njoftime

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime vijon punën e nisur prej disa ditësh ne qytetin e Vlores

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime vijon punën e nisur prej disa ditësh për pastrimin e stacioneve të pompimit dhe rrjetit të...

July 20, 2017

Read More

Njoftime

PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE

NJOFTIM PËR THIRRJEN E MBLEDHJES TË KËSHILLIT TË BASHKISE Ju njoftojmë se ditën e enjte date 27 korrik 2017 , ora 10:00, në sallën...

July 17, 2017

Read More

Njoftime

SHPALLJE FITUESI “DREJTOR

Në zbatim të ligjit Nr.152/2013 “Për nëpunësin civil” I ndryshuar, në përfundim të procedurave të konkurimit për plotësimin...

June 15, 2017

Read More

Njoftime

Lista perfundimtare, Drejtor në Drejtorinë e Infrastrukturës dhe Zbatimit të Projekteve

Nëzbatimtënenit 26, tëligjit 152/2013 “Përnëpunësin civil”,indryshuar, sidhetëKreut II dhe III të VKM nr. 242, datë...

June 8, 2017

Read More

Njoftime

Për pagesën dhe fshirjen/shuarjen e detyrimeve tatimore, detyrimeve të pagueshme në doganë, si dhe procedurën e heqjes nga qarkullimi të mjeteve të transportit pas fshirjes/shuarjes së detyrimeve tatimore

Per zbatimin e Ligjit 33/2017 “Për pagesën dhe fshirjen/shuarjen e detyrimeve tatimore, detyrimeve të pagueshme në doganë, si dhe...

June 7, 2017

Read More

Njoftime

Njoftim për verifikimin paraprak – Drejtor në Drejtorinë e Infrastrukturës

Njoftim për verifikimin paraprak – Drejtor në Drejtorinë e Infrastrukturës dhe Zbatimit të Projekteve Në zbatim të nenit 26, të...

June 6, 2017

Read More

Njoftime

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Drejtor në Drejtorinë e Infrastrukturës dhe Zbatimit të Projekteve)

Lloji i diplomës: “Inxhinieri ndertimi, Inxhinieri Planifikimi dhe Menaxhimi Urban” niveli minimal i diplomës “Master...

May 27, 2017

Read More