Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Aktivitete

Aktivitete

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira, 200 pilotë do të“pushtojnë” qiellin e Vlorës! 200 pilotë nga e gjithë bota do...

March 9, 2017

Read More

Aktivitete

Mirënjohje dhe nderim për mësuesit 7 Mars

7 Marsi është edhe momenti i evidentimit të vlerave të krijuara në sistemin e edukimit, është dita që shoqëria kthen vështrimin...

March 8, 2017

Read More

Aktivitete

Nderim përjetë për Ismail Qemalin

Nderim përjetë për Ismail Qemalin, ideatorin dhe arkitektin e Shpalljes së Pavarësisë Kombëtare, themeluesin e Shtetit Shqiptar....

January 24, 2017

Read More

Aktivitete

Një natë festive

Një natë festive me këngëtarë e valltarë, do të jetë preludi i atmosferës së Natës së Ndërrimit të Viteve. Dhe bashkë me të...

December 29, 2016

Read More

Aktivitete

Atmosfere Festive!

Atmosfera festive në Skelë u bë edhe më e prekshme mbrëmjen e djeshme, me humorin e parodistëve dhe interpretimin e artistëve të...

December 26, 2016

Read More

Aktivitete

Një brez i ri i arsimuar në standarde bashkëkohore, do të thotë një perspektivë më e sigurtë, një e ardhme ndryshe për të...

December 25, 2016

Read More

Aktivitete

Koncert Gala

Solidaritet dhe humanizëm. Këto mesazhe u përcollën në Koncertin Gala që u zhvillua mbrëmjen e të enjtes në sallën e Teatrit...

December 24, 2016

Read More

Aktivitete

Mbremje Gala

Një tjetër aktivitet me dimension human, vjen në këtë pragfestash si një mundësi dhe mënyrë për t’u bashkuar me ata që nuk...

December 19, 2016

Read More

Aktivitete

80 vjetori i krijimit të Bibliotekës Publike “Shevqet Musaraj”

Libri është mjeti kryesor për zhvillimin e një komuniteti, është mënyra më e mirë për të edukuar brezat, është mundësia për...

December 17, 2016

Read More

Aktivitete

Ndezja e pemes se Krishlindjeve

Në një atmosferë të shkëlqyer dhe në prani të mjaft bashkëqytetarëve, u zhvillua ceremonia e ndezjes së dritave të Pemës së...

December 12, 2016

Read More