Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • Përshëndetje dhe ..

  Mirësevini në Vlorë

  Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • 1912 – 2012

  100 Vjetori i Pavarsisë

  Vlora

 • Mirësevini në Vlorë

  Një qytet plot histori

  Një Perlë në Detin Mesdhe

Legjislacioni

Njoftim: Degjesë Publike PPV Bashkia Vlorë

Ftojmë të gjithë qytetarët e interesuar të marrin pjesë në Degjesë Publike, faza e tretë te PPV (Plani i Përgjithshëm Vendor)...

December 6, 2016

Read More

Legjislacioni

Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK

Aktualizaur ne03/13/2015 08:22 Parametri Vlera Emri 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK Shkarko...

November 13, 2016

Read More

Legjislacioni

Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK

Parametri Vlera Emri 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK Shkarko...

November 13, 2016

Read More

Përfshiuni me komunitetin tuaj Shikoni njoftime, evente dhe informacione të dobishme për ju.

Projekte

“Kanali i Naunkë”s,

“Kanali i Naunkë”s, një nga segmentet më të rëndësishme të sistemit të kanalizimeve në qytet, tashmë është vënë...

December 2, 2016

Read More

Projekte

Vlora, Qyteti i 2 deteve dhe i jetës së natës

Vlora, Qyteti i 2 deteve dhe i jetës së natës                                                            ...

October 24, 2016

Read More

Projekte

Sistemim asfaltimi i rrugës Veledin Kollozi dhe Xhebro Gjika

Sistemim asfaltimi i rrugës “Veledin Kollozi”, “Xhebro Gjika” dhe i bllokut te banimit në brendësi te kompleksi...

June 24, 2016

Read More

Projekte

Intermodal

Nderfaqja e Projektit: http://www.intermodality.eu...

January 1, 2015

Read More