Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 

  •  

     

Projekte

Zevendesimi i pemeve te demtuara

Pemet e tharra pergjate shetitores se bregdetit “Lungomare” do te zevendesohen te gjitha. Nisi sot, zevendesimi i te gjitha pemeve te...

July 11, 2018

Read More

Projekte

Instalimi i ndriçimit të ri

Në zonën e Skeles nisi instalimi i ndriçimit të ri. Kryetari i Bashkise Dritan Leli, pa nga afer punën qe po behet për instalimin e...

July 11, 2018

Read More

Aktivitete

Opera në Jeans

“Opera në Jeans”, gjallëroi mbrëmë qytetin tonë të bukur. Falenderoj nga zemra drejtoreshën Znj.Zana Cela dhe të gjithë...

July 10, 2018

Read More

Aktivitete

OPERA SUMMER TOUR

#TurizmiKulturor2018 OperaJeans eshte nje nga sukseset me te medha te kolones. Kete here zhvendoset ne qytetin tone të Vlores ne 08 KORRIK...

July 3, 2018

Read More

Njoftime

Njoftime

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “I kontrollit ne terren” në Drejtorinë e Taksave dhe Tarifave Vendore)

  REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE   SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË...

July 13, 2018

Read More

Njoftime

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Drejtor në Drejtorinë e Tarifave dhe Taksave Vendore)

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Drejtor në Drejtorinë e Tarifave dhe Taksave Vendore) Lloji i diplomës: “Shkenca Ekonomike”,...

July 10, 2018

Read More

Njoftime

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL (Specialist “JURIST” në Sektorin e Pronave Publike, Drejtoria e Pronave Publike dhe Menaxhimit të Aseteve)

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA VLORË DREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE  SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN...

July 4, 2018

Read More