Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • Përshëndetje dhe ..

  Mirësevini në Vlorë

  Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

 • 1912 – 2012

  100 Vjetori i Pavarsisë

  Vlora

 • Mirësevini në Vlorë

  Një qytet plot histori

  Një Perlë në Detin Mesdhe

Njoftime

Njoftim për verifikimin paraprak – Përgjegjës në Drejtorinë e Infrastrukturës dhe Zbatimit të Projekteve

Në zbatim të nenit 26, të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”,i ndryshuar, si dhe të Kreut II dhe III të VKM nr. 242, datë...

January 17, 2017

Read More

NjoftimeQyteti

Njoftim!

Bashkia ka marrë masat e nevojshme për të parandaluar pasojat që mund të shkaktohen nga përkeqësimi i kushteve të motit. Deri tani...

January 6, 2017

Read More

Njoftime

SHPALLJE PËR NGRITJE NË DETYRË (Përgjegjës në Drejtorinë e Infrastrukturës dhe Zbatimit të Projekteve)

Lloji i diplomës: “Inxhinieri ndertimi, Inxhinieri Planifikimi dhe Menaxhimi Urban” niveli minimal i diplomës “Master...

January 5, 2017

Read More

Aktivitete kulturore

Një natë festive me këngëtarë e valltarë, do të jetë preludi i atmosferës së Natës së Ndërrimit të Viteve. Dhe bashkë me të...

December 29, 2016

Read More

Aktivitete kulturore

Atmosfere Festive!

Atmosfera festive në Skelë u bë edhe më e prekshme mbrëmjen e djeshme, me humorin e parodistëve dhe interpretimin e artistëve të...

December 26, 2016

Read More

Përfshiuni me komunitetin tuaj Shikoni njoftime, evente dhe informacione të dobishme për ju.

Projekte

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”

Rikonstruksioni i rrugës “Veledin Kollozi”, që, tashmë ka nisur, është një nga projektet e rëndësishme të parashikuara në...

January 10, 2017

Read More

Projekte

Projekte

Së bashku me Kryeministrin , Edi Rama, ndoqëm nga afër punimet që do kryhen për zbatimin e disa projekteve të rëndësishme...

December 19, 2016

Read More