Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Verë dhe Portokalle

July 19, 2018

Aktorët e Portokallisë se shpjeti në qytetin e Vlorës nën moton Verë dhe Portokalle

Me datë 22 Korrik ora 20 : 30 ju mirëpresim në Lungomare

Last modified: July 19, 2018

Comments are closed.