Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Llogara On Fest

June 21, 2018

Ju ftojmë në panairin e promovimit të vlerave dhe produkteve të zonës së Llogarasë . Nën shoqërinë e Trupës së Operës dhe Baletit,muzikës dhe aktiviteteve të ndryshme . Ditën e Premte,22 Qeshor ora 19 : 00

Last modified: June 21, 2018

Comments are closed.