Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

September 1, 2017

 

Paqja dhe mirësia mes njerëzve, janë mesazhet që përcjell kjo ditë.
Me besimin, për një të ardhme ndryshe, Ju uroj të gjithë besimtarëve myslimanë dhe bashkëqytetarëve të mi, Gëzuar Kurban Bajramin.
Simbolin e këtij momenti, le ta shndërrojmë në optimizëm e shpresë, në reference të vlerave qytetare.
GEZUAR

 

Last modified: September 1, 2017

Comments are closed.