Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

August 14, 2017

Vlora ,qyteti qe mban mbi vete nje mrekulli natyrore

Shijoni kete video te realizuar nga Qendra e zhytjes “Oazi Blu”

Ne bashkepunim me Exploring Albania dhe Bashkia Vlorë

Visit and Exploring Vlora

Vlora ,qyteti qe mban mbi vete nje mrekulli natyrore 🙂 Shijoni kete video te realizuar nga Qendra e zhytjes "Oazi Blu"Ne bashkepunim me Exploring Albania dhe Bashkia Vlorë Visit Vlora (y)

Posted by Welcome To Vlora – Albania on Tuesday, May 30, 2017

Last modified: August 14, 2017

Comments are closed.