Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

vlora

August 8, 2017

 Festa e miqesise tashme e pervitshme ne Vlore

Nen ritmin e muzikes dhe zerat e kengetareve te mirenjohur shqiptare , festa miqesise na bashkon sebashku duke trokitur gotat cdo nate te pedonalja ne Skele

Fotografia e Bashkia Vlorë
Fotografia e Bashkia Vlorë

Fotografia e Bashkia Vlorë
Fotografia e Bashkia Vlorë

Last modified: August 8, 2017

Comments are closed.