Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

August 2, 2017

😀

Ata zgjodhën përsëri Vlorën për ta bërë pjesë te turit të tyre 🙂

Europ’Raid, që përfaqëson një nismë që nxit dhe konkretizon idenë për të përshkuar me makina më shumë se 10000 km rrugë përgjatë 23 vendeve europiane .🚗🚗🚗🚗
Ne date 6 Gusht, 550 të rinj Franceze te Europ’Raid do te jene ne Vlore.
Welcome Europ’Raid

Fotografia e Bashkia Vlorë

Last modified: August 2, 2017

Comments are closed.