Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

August 2, 2017

Emergjenca e zjarreve, eshte nje fenomen qe na demton te gjitheve. Te behemi te gjithe bashke per ti parandaluar per ti luftuar, mbi te gjitha per tu bere solidar ne situata te tilla te veshtira.
Ju bejme thirrje gjithe qytetareve ne gjithe teritorin e Bashkise Vlore te jene te kujdesshem dhe njekohesisht informues dhe ndihmues per forcat zjarrefikese, te policise se rendit, te ushtrise dhe punonjesve bashkiake qe jane duke luftuar keto dite me flaket.

Last modified: August 2, 2017

Comments are closed.