Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

rruga “pilo begaj”

July 28, 2017

🚧 Tashmë dhe rruga ‘ Pilo Begaj ‘ drejt rehabilitimit te saj.

🆗 Çdo investimi , çdo ndërhyrje në infrastrukturë po behet për qytetin e Vlorës

 

Last modified: July 28, 2017

Comments are closed.