Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Nderim përjetë për Ismail Qemalin

January 24, 2017

Nderim përjetë për Ismail Qemalin, ideatorin dhe arkitektin e Shpalljes së Pavarësisë Kombëtare, themeluesin e Shtetit Shqiptar.

Sot, në ceremonitë e zhvilluara në kuadrin e 98 vjetorit të vdekjes.

Last modified: March 6, 2017

Comments are closed.