Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

VKM nr. 243, datë 18.3.2015 – Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive

January 19, 2017

Detaje te 3.3 VKM nr. 243, datë 18.3.2015 – Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive
Parametri Vlera
Emri 3.3 VKM nr. 243, datë 18.3.2015 – Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive
Shkarko VKM nr. 243, datë 18.3.2015 – Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive
Dokumenti 3.3 VKM nr. 243, datë 18.3.2015 – Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive.pdf
Madhesia 291.48 kB
Krijuar ne: 03/25/2015 16:51
Aktualizaur ne 03/25/2015 16:56

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.