Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015

January 19, 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015
Parametri Vlera
Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015
Pershkrimi
Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve tetor – dhjetor.pdf
Madhesia 110.49 kB
Krijuar ne: 04/28/2016 09:44
Shkarko REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – TETOR – DHJETOR 2015
Aktualizaur ne 04/28/2016 09:45

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.