Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016

January 19, 2017

Detaje te REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016
Parametri Vlera
Emri REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016
Pershkrimi
Dokumenti Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve janar mars.pdf
Madhesia 122.57 kB
Krijuar ne: 04/28/2016 09:37
Shkarko REGJISTRI I KERKESAVE PER INFORMACION – JANAR- MARS 2016
Aktualizaur ne 04/28/2016 09:38

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.