Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Ligji Nr.8652, 31.7.2000, Per organizmin dhe funksionimin e qeverisjes vendore – i përditë

January 19, 2017

Detaje te 1. Ligji Nr.8652, 31.7.2000, Per organizmin dhe funksionimin e qeverisjes vendore – i përditë
Parametri Vlera
Emri 1. Ligji Nr.8652, 31.7.2000, Per organizmin dhe funksionimin e qeverisjes vendore – i përditë
Shkarko Ligji Nr.8652, datë 31.7.2000, “Per organizmin dhe funksionimin e qeverisjes vendore” – i ndryshuar me ligjin nr.9208, 18.03.2004 dhe ligjin 15/2015, 2.04.2015
Dokumenti 1. Ligji Nr.8652, datë 31.7.2000, “Per organizmin dhe funksionimin e qeverisjes vendore” – i përditësuar.pdf
Madhesia 378.54 kB
Krijuar ne: 04/07/2015 02:59
Aktualizaur ne 04/07/2015 03:02

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.