Vlora, Mbretëresha e Rivierës Shqiptare

Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK

January 19, 2017

Detaje te 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK
Parametri Vlera
Emri 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK
Shkarko Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK
Dokumenti 12. Ligji nr.146-2014, 30.10.2014 PËR NJOFTIMIN DHE KONSULTIMIN PUBLIK.pdf
Madhesia 189.29 kB
Krijuar ne: 03/13/2015 08:21
Aktualizaur ne 03/13/2015 08:22

Last modified: January 19, 2017

Comments are closed.